Friplads i dagpleje, vuggestue og børnehave

Hvis du har flere børn i dagtilbud, kan du få søskendetilskud. Du betaler fuld pris for den dyreste plads og får 50 procent i tilskud til betalingen for de øvrige pladser.

Reglerne om søskendetilskud gælder for pladser til børn i dagpleje, vuggestue, børnehave og SFO. De gælder også til børn i en privat institution, eller hvis du får tilskud til privat pasning.

Du kan ikke få tilskud til børn og unge med pladser i fritids- og ungdomsklub

Dit barns funktionsevne

Har dit barn en betydelig og varig nedsat funktionsevne, og har du fået tilbudt en plads i dagpleje, vuggestue eller børnehave af behandlingsmæssige grunde, kan du få din betaling nedsat med 50 procent.

Hvis du har svært ved at betale

Du har mulighed for at søge en socialpædagogisk friplads, når dit barn har et særligt behov for at beholde pladsen i dagpleje, vuggestue, børnehave eller SFO , og du samtidigt har vanskeligt ved at betale for pladsen.

Hvordan søger du om friplads?

Hvis du har brug for at søge en behandlingsmæssig eller socialpædagogisk friplads, skal du kontakte Pladsanvisningen på tlf. (+45) 98 45 50 00 eller sende en sikker mail.

Kontakt

Pladsanvisningen
Center for Dagtilbud og Børnesundhed

Sikkermail med MitID (for borgere)

Tlf. (+45) 98 45 50 00

Område Nord
Jesper Øgaard Andreasen
jeoa@frederikshavn.dk

Område Midt-Vest
Line Gram Larsson
lelr@frederikshavn.dk

Område Syd
Anja Sørensen
ansr@frederikshavn.dk

Abonnér på ændringer på denne side

Tak for din tilmelding.

Du vil nu modtage en email med et link til at bekræfte din tilmelding. Herefter abonnerer du på denne side og vil modtage en e-mail hvis der sker ændringer i indholdet.

* E-mailen du indtastede, abonnerer allerede på denne side.

* Der skete en fejl og du blev ikke oprettet. Prøv igen senere.