Ladestandere til elbiler

Frederikshavn Kommune er Danmarks første klimakommune, og en af vores målsætninger for at blive CO2-neutral er at kunne tilbyde ladestandere til elbiler både til kommunens borgere, erhvervsdrivende og turister i et marked, der vokser dag for dag

El-bilindustriens udvikling har taget fart på det seneste og en stigende efterspørgsel på elbiler har bevirket, at mange bilfabrikanter er begyndt at producere alle typer af eldrevne køretøjer både til let- og tung transport. Denne udvikling har haft en positiv indvirkning på eldrevne køretøjers priser, således at efterspørgslen på elbiler er steget markant.

Basis for flere ladestandere til elbiler

Der er langt flere elbiler nu end for bare 5 år siden, og antallet vokser stødt. Derfor er der opstået et markant behov for en tættere lade-infrastruktur i det offentlige rum uden for elbilejeres hjem.

Det er denne udvikling Frederikshavn Kommunes ladestanderstrategi ønsker at understøtte. Strategiens formål er at skabe overblik og belyse de forhold, der skal tages i betragtning ved udarbejdelse af en plan for lade-infrastruktur og udbredelse af elbiler i Frederikshavn Kommune.

Se Frederikshavn Kommunes ladestanderstrategi

Kontakt

Center for Ejendomme, Park og Vej
Knivholtvej 15
9900 Frederikshavn

Sikkermail med MitID (for borgere)
Sikkermail (for virksomheder)

Tlf.: (+45) 98 45 50 00
post@frederikshavn.dk

Abonnér på ændringer på denne side

Tak for din tilmelding.

Du vil nu modtage en email med et link til at bekræfte din tilmelding. Herefter abonnerer du på denne side og vil modtage en e-mail hvis der sker ændringer i indholdet.

* E-mailen du indtastede, abonnerer allerede på denne side.

* Der skete en fejl og du blev ikke oprettet. Prøv igen senere.