Nordskab - forbinder dig med din hjemegn

Bliv en del af Nordskab

Tilmeld dig Nordskab

Nordskab giver dig

Alle, som tidligere har boet i Frederikshavn Kommune, men flyttet for at studere eller arbejde, kan være med. 

Det koster ikke noget at være en del af Nordskab.

Du får besked, når vi har nyt og relevant information til dig - det gælder både arrangementer, studiejobs, praktikpladser eller ledige stillinger inden for dit fagområde.

  • Når du er en del af Nordskab, bliver du blandt de første til at få besked, når virksomheder i Frederikshavn Kommune tilbyder studiejob, praktikpladser eller jobs inden for dit fagområde.

  • Du bliver inviteret til faglige arrangementer, der har til formål at give dig et stærkt kendskab til det lokale erhvervsliv

  • Du bliver inviteret til sport- og kulturarrangementer, der hjælper dig med at bevare og forstærke kontakten til andre unge, der er en del af Nordskab.

Når du er medlem af Nordskab, styrker du dit netværk og ved, hvad der foregår.

Formålet med netværket er at fastholde kontakten til dig, når du flytter herfra fx for at studere.

For os er det vigtigt, at du ved, at vi gerne vil have dig tilbage til kommunen, når du er klar til et nyt job, vil købe hus eller gerne vil tættere på familien igen, og derfor bidrager Frederikshavn Kommunen med at bygge bro mellem dig og kommunens mange virksomheder.

Nordskab giver dig mulighed for at holde fast i relationerne fra din hjemegn eller måske få nye. Derudover kan du udvide dit netværk, hvilket kan komme til gavn for dig, hvis du fx skal til at søge job.

Hold styr på de seneste opdateringer og deltag i spændende arrangementer.

Vi går op i at skabe et levende fællesskab, og derfor inviterer vi dig og alle andre medlemmer løbende til arrangementer, hvor vi kan mødes ansigt til ansigt og udveksle idéer, viden og erfaringer.

Vi deler arrangementer, jobopslag og meget mere i Nordskabs facebookgruppe og via vores nyhedsmails. 

Uanset om du er på udkig efter en praktikplads, et feriejob eller et fast job til at starte din karriere, så skal du holde øje med Nordskabs nyhedsmails og facebookgruppe.

I Nordskab får du kendskab til spændende virksomheder og indblik i, hvilke karrieremuligheder der findes i Frederikshavn Kommune.

Få adgang til arrangementer, jobopslag, spændende opdateringer og meget mere.

Nordskabs Facebookgruppe er et fællesskab, hvor medlemmerne kan holde kontakten med hinanden. Det er også et oplagt sted at arrangere samkørsel til vores arrangementer, søge sparring eller endda dele jobmuligheder.

Kontakt

Nordskab - forbinder dig med din hjemegn

Rikke Bæhrenz Gundersen
Klima, Udvikling og Kommunikation

nordskab@frederikshavn.dk
Tlf. 98 45 62 63