Tilbud til medarbejdere

Alle medarbejdere ved Frederikshavn Kommune kan leje en af de 9 forskellige ferieboliger gennem feriefonden til særdeles rimelige priser

Feriefonden ejer 6 sommerhuse og tre ferielejligheder: et sommerhuse ved Vestkysten i Vendsyssel, to huse ved Ebeltoft, et hus i Broager i Sønderjylland, et hus ved Fåborg på Fyn, et hus i Landal GreenParks ved Nørre Nebel og 3 lejligheder i København. 

Du kan læse mere på Feriefondens hjemmeside

Frederikshavn Kommunale Idrætsklub er en forening for alle kommunens medarbejdere

Klubben bygger på frivillig arbejdskraft og bestræber sig på at tilbyde medlemmerne alsidige motionsformer og aktiviteter. At dyrke motion og bruge kroppen kan forebygge arbejdsskader og styrker trivslen på arbejdspladserne.

Du kan læse mere på FKI 's hjemmeside

Kommunen har to kunstforeninger for medarbejdere: EPIKUR og Den Kommunale Kunstforening i Skagen

Målet er at skabe et fællesskab omkring interessen for kunst gennem kunstudstillinger, kunstbesøg og andre arrangementer.

Som medlem har du mulighed for at deltage i foreningens arrangementer, fx. et besøg på en kunstudstilling eller et besøg hos forskellige kunstnere i Nordjylland, hvor det ofte er spændende at høre en kunstner fortælle om sit liv og den teknik, vedkommende bruger ved fremstilling af de forskellige værker.

Foreningerne indkøber hvert år et antal kunstværker, der bortauktioneres til foreningens medlemmer i forbindelse med den årlige generalforsamling.

Vil du vide mere om kunstforeningerne?

Du er velkommen til at kontakte:

Pernille Lisborg
Kunstforeningen Epikur
Tlf. (+45) 98 45 91 31
peli@frederikshavn.dk

Lone Stig
Den Kommunale Kunstforening i Skagen
Tlf. (+45) 

Kontakt

HR og Personale
 

Abonnér på ændringer på denne side

Tak for din tilmelding.

Du vil nu modtage en email med et link til at bekræfte din tilmelding. Herefter abonnerer du på denne side og vil modtage en e-mail hvis der sker ændringer i indholdet.

* E-mailen du indtastede, abonnerer allerede på denne side.

* Der skete en fejl og du blev ikke oprettet. Prøv igen senere.