Kultur- og Fritidsvision

  • At åbne hinandens øjne op for, hvor meget vi faktisk får til at ske her i kommunen.
  • At sætte fokus på, at vi i fællesskab får udviklet og fastholdt de gode kultur- og fritidstilbud til vores børn og unge.
  • At skabe et udgangspunkt for den samtale vi har på tværs i Både med hinanden lokalt, men også mellem politikerne og borgerne.
  • At overskueliggøre den politiske vision på området, ved at skabe en vision, der med afsæt i borgernes egne ord, kan navigeres politisk efter.
  • At skabe et afsæt til at arbejde med dagsordener, der ligger ud over den lokale dagligdag. Det drejer sig om bosætning, turisme og erhverv.
  • At motivere borgere, foreninger og andre aktører til at byde ind med nye ideer og projekter.

Stolthed

Tiden forgår, stoltheden består

Vi tænker ikke altid over, at den er der. Stoltheden. Stoltheden over de byer vi kommer fra, den natur vi deler, og alt derimellem vi sammen har skabt og har kært. Vi er fyrtårnet på toppen af Danmark - og vi må gerne lade det lyse.

Fællesskab

Det enestående i fællesskab

Styrken er i det vi gør sammen. Stærke fællesskaber inspirerer, aktiverer og giver lyst til nye oplevelser i lokallivet, der en dag bliver til vores fælles historie. Når vi har fri, skaber vi sammen det liv, der gør vores lokalområder enestående og unikke.

Frivillighed

Frivillighed er balsam for (ild)sjælen

Lad os give frivilligheden en hånd. Lige fra de frivillige trænere i foreningerne til kagebagerne, der gør ethvert lokalarrangement ekstra godt. Selvom frivillighed ikke købes, ville vi alle være fattigere uden den. Lad os derfor sammen passe på den.

Nysgerrighed

Hellere optimister der fejler, end pessimister der stejler

Fra vanetænkning, til gentænkning, til nytænkning - det er sådan vi fortsætter fremad. Nye ideer gror ud af det fundament, vi står på. Derfor tør vi sætte nye skibe i havet, også selvom vi kommer på dybt vand.

Som led i at føre kultur- og fritidsvisionen ud i livet, har udvalget vedtaget en visionspulje. For at styrke og skabe større sammenhæng i indsatserne lægges den sammen med den tidligere Udviklingspulje.

Visions- og Udviklingspuljen kan søges af bl.a. lokale borgere og foreninger, som har idéer til projekter eller tiltag, der kan bidrage til, at visionen foldes ud i hverdagen. Puljen yder således støtte til aktiviteter, der understøtter ét eller flere af visionens fokuspunkter.

Puljen uddeles første gang i maj 2021, med uddeling to gange årligt.

Læs mere om visions- og udviklingspuljen

Abonnér på ændringer på denne side

Tak for din tilmelding.

Du vil nu modtage en email med et link til at bekræfte din tilmelding. Herefter abonnerer du på denne side og vil modtage en e-mail hvis der sker ændringer i indholdet.

* E-mailen du indtastede, abonnerer allerede på denne side.

* Der skete en fejl og du blev ikke oprettet. Prøv igen senere.