Godt gået-prisen og Årets Hædersbevisninger

Denne pris går til personer, der har vundet et dansk eller jysk mesterskab, er blevet udtaget til landshold eller lignende hold eller som har gjort en særlig indsats, der markerer Frederikshavn Kommune nationalt/internationalt. Derudover kan det være individuelle eller holdpræstationer, der indstilles af kommunes foreninger, som i det foregående år har vundet guld.

Årets individuelle præstation

I denne kategori indgår individuelle udøveres præstationer, som har opnået mesterskaber eller tilsvarende status, nationalt. Der kan også være tale om enestående individuelle handlinger eller indsats gennem flere år. 

Årets bedste hold

I denne kategori indgår en særlig påskønnelse af holdindsatser, der har medført mesterskaber eller præstationer af tilsvarende status. Der kan også være tale om unikke præstationer eller handlinger, som påskønnes særligt.

Årets bedste lederpræstation

Denne kategori tildeles en ildsjæl, et talent, en ulønnet leder eller træner, som har ydet en særlig aktiv indsats for foreningslivet i kommunen og hvis virke har betydning nationalt og vil styrke denne persons fremtidige virke i kommunen.

Årets kulturtalent/årets oplevelse

I denne kategori indgår påskønnelsen af kulturelle, sportslige og øvrige events, som har været af opsigtsvækkende national karakter og fremme af forholdene for og påskønnelsen af særlige kulturelle talenter indenfor dans, musik, performance, film, TV, events, mv. i Frederikshavn kommune. 

Retningslinjer

  • Prisen kan tildeles personer, der udtages til landshold eller tilsvarende repræsentative hold. Prisen kan i særlige tilfælde tildeles individuelle eller holdpræstationer, der repræsenterer og er indstillet af en af kommunens foreninger (godkendt under folkeoplysningsudvalget)
  • Prisen kan tildeles individuelle eller hold, der repræsenterer og er indstillet af en af kommunens foreninger (godkendt under §4 frederikshavner-ordningen), og som i det foregående år har vundet et officielt dansk eller jysk mesterskab eller et andet tilsvarende højt rangeret mesterskab.

Alle har mulighed for at indstille kandidater. ​​​Du kan således indstille kandidater til Godt gået-prisen eller årets Hædersbevisninger. Fristen er mandag den 10. maj 2021.

Indstil en kandidat til Godt gået-prisen

Indstil en kandidat til Årets Hædersbevisninger

Kontakt

Fritid og Folkeoplysning

Generelle spørgsmål: fritid@frederikshavn.dk
Ansøgning om tilskud: tilskud@frederikshavn.dk
Spørgsmål om booking af lokaler: fritid@frederikshavn.dk

Tlf. (+45) 98 45 50 00

Abonnér på ændringer på denne side

Tak for din tilmelding.

Du vil nu modtage en email med et link til at bekræfte din tilmelding. Herefter abonnerer du på denne side og vil modtage en e-mail hvis der sker ændringer i indholdet.

* E-mailen du indtastede, abonnerer allerede på denne side.

* Der skete en fejl og du blev ikke oprettet. Prøv igen senere.